Martin Fuksa : Martin Fuksa Canoe Sprint - Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů.

Martin Fuksa : Martin Fuksa Canoe Sprint - Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů.. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci.

Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať. Celkem už má 10 evropských titulů. Anna šeflová předtím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul.

Martin Fuksa Facebook
Martin Fuksa Facebook from lookaside.fbsbx.com
Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Martin fuksa is a czech canoeist.

Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy.

Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať. Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. Celkem už má 10 evropských titulů. Tohle je pro mě asi nejdůležitější," těší fuksu. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci.

Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Celkem už má 10 evropských titulů. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe.

Martin Fuksa Tokyo 2020 Global Team Toyota Athletes Sports Toyota Times
Martin Fuksa Tokyo 2020 Global Team Toyota Athletes Sports Toyota Times from toyotatimes.jp
Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Martin fuksa is a czech canoeist. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy.

Martin fuksa is a czech canoeist.

Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Anna šeflová předtím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Martin fuksa is a czech canoeist. Tohle je pro mě asi nejdůležitější," těší fuksu. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy.

Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati.

Martin Fuksa Star Dan Vojtech Blog
Martin Fuksa Star Dan Vojtech Blog from www.danvojtech.cz
„hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul.

Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy.

Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Anna šeflová předtím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Celkem už má 10 evropských titulů.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook